_index::Informatie
Bespaar tot 90% van uw tijd met AEIOU

AEIOU verzorgt voor u:

- het aanmaken van clieops;
- het versturen van clieops naar Interpay;
- het ophalen van het Interpay-rapport;
- het printen en versturen van acceptgiro-herinneringen;
- de rapportage naar de penningmeester;
- maken van de back-ups van de administratie.

AA&S Automatisering heeft hiervoor een krachtige internet-applicatie ontwikkeld voor penningmeesters. Uw vereniging kan ook toegang tot het programma krijgen. Als u zich aanmeldt verzorgen wij voor u:

- Uw subdomein met URL [uwnaam].clubkrant.nl, inlogcode en 5Mb webruimte;
- Het overzetten van uw ledenadministratie naar AEIOU.

U betaalt een 1-malig bedrag voor het gebruiksrecht van de leden- administratie-website. Als u zich heeft aangemeld kunt u online uw ledenadministratie bijhouden en per lid aangeven hoe u contributie wilt incasseren bij het lid. Contant, per acceptgiro of automatisch incasso, in principe staan alle mogelijkheden voor u klaar.

AEIOU is een zwaarbeveiligd administratieprogramma dat iedere dag incasso-opdrachten in uw opdracht kan uitvoeren. De incassobedragen worden rechtstreeks op het verenigings-rekeningnummer bijgeschreven.

In het geval een incasso niet geslaagd is verzorgt AA&S Automatisering het verzenden van een brief met een herinnering met een ingevulde acceptgiro naar het lid. Zonder extra kosten voor de vereniging.

AA&S Automatisering verwerkt iedere nacht tussen 02.00 uur en 04.00 uur de gegevens van alle leden en maakt – op de door u aangegeven dag(en) – de incasso-opdrachten aan. U hoeft maar 1 ding te doen: het actueel houden van de gegevens van uw leden.

De gegevens in de database zijn van uw vereniging en zullen onder geen beding door AA&S Automatisering of een ander gebruikt worden.

U krijgt iedere maand een overzicht toegestuurd van de voor u uitgevoerde incasso-opdrachten, de beoogde omzet, de niet-geslaagde incassos en de gegevens van de leden bij wie de incasso niet is geslaagd. In de ledenadministratie staat ook een archief van alle voor u uitgevoerde opdrachten.

De leden bij wie de automatisch incasso niet gelukt is hebben van ons een brief met acceptgiro gehad. U kunt uw bank-afschriften eenvoudig nakijken op het voldoen van de contributie. Zelfs het betalingskenmerk is al voor u ingevuld.

U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de site voor leden-administratie. Overal, waar u ook bent. Het enige dat u - naast een internetverbinding - nodig heeft zijn uw login-id en wachtwoord.


Onze tarieven
Dienst Prijs Wanneer
Incasso via automatisch incasso-opdracht 0,35 per post
(minimum van 2,- per incasso-clieop)
Per verzonden incasso-post
Contributie-acceptgiro zonder voorafgaande automatische incasso 0,69 Per verzonden acceptgiro
Contributie-factuur met acceptgiro
(zonder voorafgaande automatische incasso)
0,69 Per verzonden acceptgiro
Optioneel
Hosting <uwnaam>.clubkrant.nl 4,00 Iedere maand
Helpdesk Gratis 09:00 - 21:00
Data-invoer (voor verenigingen die geen digitaal ledenbestand hebben) € 44,50 Per uur
Bank-tarieven: € 0,08 per post en € 3,40 per incasso-opdracht (indicatie-bedragen).


All rights are reserved by AA&S, AEIOU is a registered trademark © 2003